3 lækre tips til god indretning i din butik

Det er enormt sjovt at have en butik, særligt når den er ny, og man skal indrette den og sætte alt udstyret op. Men det er ikke nødvendigvis nemt at skabe sig et brand og få lov til at tjene penge, som man jo gerne vil. Vi kommer her med tre tips til, hvordan du med din indretning kan være et skridt foran din konkurrenter.

Brug nips til en personlig forretning

Vil du gerne udtrykke en personlig stemning til de folk, som besøger din butik? Så kan du meget billigt med nips gøre en stor forskel. Nips er alle de små ting, som er med til at dekorere butikken og gøre den personlig, men hvis man ikke har noget indrettergen, glemmer man det ofte. Nips er løsningen, hvis du føler, at din butik mangler personlighed.

Vær strategisk med hylderne

Har du bestemte varer, som du har en højere avance på end andre, så skal de eksponeres mere for de besøgende. De første montrer eller hylder, som folk kommer forbi, er typisk de bedste salgspositioner, og samtidig skal du sikre dig, at det foregår i højde. Der er meget lidt salg af de produkter, som er nede på jorden og oppe i højden, uanset hvor godt produktet er.

God belysning

Dette er ikke alene vigtigt for, at folk kan se tingene ordentligt, når de besøger butikken, men når man har en fysisk butik, går folk jo også forbi udenfor åbningstid. Her foregår der ligeledes branding af din butik, og derfor bør du konsultere professionelle, som kan hjælpe dig med den opgave.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.