3 måder at komme i form på uden fitnesscentre

Fitnesscentre er for mange en ideel løsning, da alle de nødvendige redskaber og maskiner er samlet ét sted. Det kan dog godt blive en smule tætpakket, og det er ikke sikkert, at man har lyst til at betale månedligt kontingent for at få lov til at sammenligne sig med en masse smukke unge mennesker med vaskebræt og tunge overarme.

Vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du holder formen ved lige uden at benytte propfyldte fitnesscentre.

Svømning gavner hele kroppen

Når man svømmer, bruger man hele kroppen. Alle muskler kommer i spil, og det er samtidig hårdt konditionsmæssigt, så man når at få pulsen op, såfremt man altså svømmer længe og hurtigt nok. En tur i svømmehallen kan altså give dig rigtigt meget, som du også kunne få i fitnesscentret. Dog er det svært i svømmehallen at fokusere på en eller to muskelgrupper, som man gør i fitness.

Hvis man vil være helt med på moden, kan man benytte en swimspa. En swimspa er, som navnet antyder, en stor spa (eller lille swimmingpool) med plads til fuld kropslængde designet til at svømmetræne i. Det er en større investering, men bestemt en sjovere en af slagsen.

Find gode løberuter og nyd naturen

Den helt klassiske løsning, som mange måske allerede benytter sig. Alene det at løbe kan godt blive kedeligt, så derfor er det vigtigt at holde motivationen oppe ved at tracke ens performance, så man hele tiden kan se fremskridt, og man holder styr på, hvor langt man egentlig løber.

Udforsk de nærliggende ruter, og hvem ved – måske du finder en naturperle, du slet ikke vidste fandtes.

Træn i parker og på sportspladser

Hvis du er træt af kun at træne kondi, kan du bruge naturen som redskab. Der findes massere af gode øvelser, som involverer træer, bakker og store sten, du kan bruge til at holde musklerne ved lige. Derudover findes der udendørsarealer med armgange og andre stativformer, som helt sikkert kan vække inspiration i dig.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du får det maksimale ud af naturen og eventuelle træningsparker, så gå på YouTube og søg efter hjælp. Rigtig mange benytter naturen til træning, og det kan du også sagtens komme til.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.