3 måder at optimere garagen på

Garagen er ikke det første, der falder en ind, når der skal optimeres i hjemmet. Men garagen består i mange tilfælde af ubrugte kvadratmeter, som sagtens kan blive til noget brugbart, hvis man blot lige tænker ind, at bilen skal kunne holde der. Vi giver dig her tre bud på, hvad du kan gøre ved din garage, så den fremstår lidt mere indbydende og funktionel.

Læg et ordentligt gulv

Har du stadig det gamle betongulv, som huset i sin tid kom med? Så forstår vi det godt. Man orker ikke gøre noget ved, men der findes faktisk en løsning, som kan gøre meget mere behageligt at gå på og være i rum med. Det hedder epoxy gulv, som er en af mange typer garagegulve, som du kan bruge til at gøre noget lækkert ved dine ubrugte rum.

Byg et værksted ind

En fordel ved garagen er, at man godt kan tillade sig at være lidt strid ved gulve og vægge, da man alligevel ikke skal sove der eller se på væggene hele tiden. Så det er helt OK at oprette et værksted, hvor far kan bygge sine ting. Og når far får lov til at bygge, kan hele familien få gavn af det – alle vinder.

Riv væggene ned og skab et større rum

Mange rum er smarte, når man har børn, som skal have hvert sit værelse, men i kælderen eller garagen skal man bruge så mange effektive kvadratmeter som muligt. På den måde kan du få plads til 2 biler eller sågar holde loppemarked i ny og næ, når børnene har lidt for meget i overskud.

Related posts