3 nødvendigheder i mandens garderobe

Vi taler rigtig meget om kvinders tøj og stil, men vi skal ej forglemme, at det modsatte køn i lige så høj grad bruger tøjet til at skabe en identitet. Der er mange former og farver, som er klassiske og samtidig moderne, og vi giver dig her tre bud på tøj og tilbehør, du som mand skal have i dit klædeskab.

Retro cowboy jeans

Enhver fartype med respekt for sig selv har et par Wrangler jeans hjemme i skabet. Og intet mindre kan gøre det, fordi Wrangler er et stort brand med en gammel historie bag sig. Man får et slidstærkt materiale, som holder i mange år, og så får man samtidig bukser, som er knapt så sterile som mange moderne bukser er. Det er råt, det er retro, og vi kan lide det.

Tux til den formelle begivenhed

Tux er en forkortelse for tuxido, som også bedre er kendt som et jakkesæt. Et jakkesæt skal enhver mand eje, da vi på et eller andet tidspunkt i vores liv skal til begivenheder, hvor det klassiske sorte jakkesæt er en nødvendighed. Et jakkesæt udstråler, at man viser utroligt meget respekt for den situation, der er – hvad end det er bryllup eller begravelse.

Skovmandsskjorten til den afslappede bytur

Skovmandsskjorten er et fleksibelt eje, da man kan bruge klunset til mange forskellige og mindre formelle begivenheder. Den passer til familiefødselsdagen, men den kan også sagtens fungere en aften i byen – eller hvis du har en date, du skal på. Find dog en, der ikke kradser. Det bliver du glad for i længden.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.