3 tips til at gøre dit hjem mere personligt

Hvis du som så mange andre keder dig under corona, så forstår vi dig godt – og vi glæder os alle sammen til, at vi endelig kan komme lidt ud igen. Men indtil da må vi væbne os med tålmodighed. Derfor har vi i denne artikel sammensat nogle gode råd til dig, der gerne vil have nogle huslige projekter at give sig til. De er til dig, der ikke er bleg for at få beskidte hænder, og som gerne vil lave noget personligt.

Platter i porcelæn

Porcelænsmaling er ikke noget, som mange unge gør sig i i dag, selvom lignende kreative fag igen er begyndt at vinde ind hos de unge. Men hvis du ikke vil købe platter selv, kan der faktisk ligge mange timers sjovt arbejde i det – og det behøves slet ikke være så dyrt igen. Vi garanterer et personligt produkt.

Lav dit eget spisebord

Et spisebord er normalt en post, der fylder meget økonomisk. Men med lidt held kan man finde det perfekte stykke tømmer fra et pensioneret skibsdæk, og så kan man faktisk lave det perfekte personlige spisebord. Hvis du vil gå hele vejen, kan du med lidt epoxy resin lægge en smuk blank overflade i et mønster, som ingen andre har.

Begynd på kunstmaling

Denne er god til dig, som har noget på hjerte, og som ønsker at komme ud med nogle budskaber i livet. For det er jo sådan, at god kunst starter. Start med nogle billige lærreder og nogle billige pensler, indtil du har fundet din stil og er tilfreds med det, du kan præstere.

Related posts