5 ting, du skal bruge, før du går i byen

Trods corona er unge nu om dage begyndt igen at lukke op for festerne og den høje musik – om det så skal være i byen eller til en privatfest. Der er mange måder at gøre det ordentligt på, men der er nogle ting, som du som pige altid bør gøre før enhver fest. Vi giver dig her vores 5 bud på, hvad du skal bruge til en aften i byen, hvor du har planer om at skeje dig ud.

Slut af med en neglefil

Vi har alle prøvet at knække en negl i byen, og det er ikke sjovt. Med en neglefil af en ordentligt kvalitet får du ikke bare negle, der ikke så slet knækker, men du kan samtidig holde dine negle sunde og velplejede med den rigtige type neglefil. Der findes et væld af forskellige neglefile, som dækker forskellige behov, og du bør derfor afklare dig selv med, hvad dine behov er.

Mascara er en nødvendighed

Mascara kan give noget dramatisk effekt til dine øjenvipper, så de fremstår ekstra sprøde inden en bytur. Selvom øjenvipper ikke fylder så meget, så gør de en rigtig stor forskel i de samlede udtryk, når du gerne vil se ekstra godt ud.

Husk extensions

Extensions er for dig, der måske lige blev klippet kort nok ved dit sidste frisørbesøg eller bare gerne vil have lidt ekstra længde til en bestemt tur i byen. Man kan få nogle meget realistiske extensions, som lægger sig perfekt i forlængelse af dit hår. Med ordentlig kvalitet falder de hverken af eller afslører dit hårs sande længde, uanset hvor meget du danser.

Leggings til de kolde ben

Føler du heller ikke for en kjole med bare ben? Leggings er løsningen for dig, der ikke vil have bukser på, men gerne vil have noget til at dække benene. Det kan også være, du egentlig gerne vil vise lidt hud, men ikke direkte via dine ben. Her kan du bruge lyse leggings.

Læbestift – undgå den helt røde

Medmindre det er en aften med et klassiske tema, så kan en meget rød læbestift være lidt for meget for de fleste. Find nogle lidt mere afdæmpede farver, hvis du vil have drengenes opmærksomhed på den rigtige måde.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.