Acupunctureshop – få det bedste akupunktur- og klinikudstyr til gode priser

Acupunctureshop.dk er Europas førende importør af akupunkturudstyr, akupunkturnåle og klinikudstyr, og firmaet har mere end 20 års erfaring med at være leverandør af produkter i høj kvalitet. Arbejder du som akupunktør, zoneterapeut, fysioterapeut eller kosmetolog, så kan du med fordel vælge at handle hos Acupunctureshop.dk, som har et stort sortiment til favorable priser. Har kan du også altid få professionel vejledning og en rigtig god kundeservice, hvis du f.eks. har spørgsmål vedrørende produkterne.

Massagebrikse – den luksuriøse eller prisvenlige model

Du finder et stort udvalg af massagebrikse i forskellige prisklasser alt efter, om det er et behandlerleje eller en elektrisk massagebriks, du har brug for på din klinik. Skal det være en luksuriøs model, kan du f.eks. gå efter mærket Naggura, som giver dig rigtig gode arbejdsbetingelser, når du skal behandle mange patienter. Går du efter en mere prisvenlig model, så får du meget kvalitet for pengene, når du vælge en massagebriks i mærket CAIR. Kører du ud til dine klienter som f.eks. zoneterapeut eller sportsmassør, så kan du medbringe en smart transportabel briks, og dem finder du også et rigtig godt udvalg af hos Acupunctureshop.dk.

Kæmpeudvalg af akupunkturnåle

Acupunctureshop.dk har ca. 10 millioner akupunkturnåle på lager, så her kan du som akupunktør finde lige netop de nåle, som du skal bruge. Du kan eksempelvis vælge om akupunkturnålene skal have et plastikhåndtag eller et snoet kobberhåndtag, og du kan også vælge, om klingen skal være belagt med silikone eller ej. Du finder akupunkturnåle i mange forskellige størrelser, og de fås i æsker med f.eks. 1 eller 5 stk. Hvis du er i tvivl om, hvilken type nåle du skal vælge, så kan du få tilsendt prøvenåle.

Kvalitetsudstyr til brug på skønhedsklinikker

Er du indehaver af en skønhedsklinik, så har du mulighed for at købe f.eks. en DermaOXY maskine samt andet kvalitetsudstyr, som anvendes til at reduceres rynker og pigmentforandringer, så dine kunder får en flottere, sundere og mere ensartet hud. Hos Acupunctureshop.dk får du hurtig levering, og du kan vælge, om du vil købe eller lease udstyr, hvilket gør det utrolig fleksibelt for dig at være kunde hos Acupunctureshop.dk.

Related posts