Alt hvad du skal bruge af cateringinventar

Skal du have opdateret dit storkøkken eller skal du etablere et helt nyt industrikøkken fra bunden, så har Nordisk Storkøkken alt hvad du skal bruge. Og dét i en høj kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med dit udstyr.

Totalleverandør til storkøkkener og kantiner

Nordisk Storkøkken byder på et udvalg af intet mindre end 10.000 forskellige produkter, så der er en god chance for at du kan finde netop det, du skal bruge af cateringinventar.

Inventar og produkter er inddelt i følgende kategorier: køleteknik, fryseteknik, storkøkkenmaskiner, rustfri stålmøbler, hotel og buffet, isterningemaskiner, opvaskeudstyr, pizzaudstyr, bageri, reoler samt diverse småting. Hvad du skal bruge til lige netop din virksomhed, kan vi af gode grunde ikke vide, men det er muligt at få rådgivning og vejledning fra Nordisk Storkøkken, der har stor erfaring på området. Og det gælder uanset om det er en traditionel cateringvirksomhed, du skal starte eller en grillbar, et pizzaria eller en ny restaurant.

Har du brug for hjælp, så kontakt en kunderådgiver med det samme. De kommer gerne ud på din adresse, så I sammen kan gennemgå mulighederne og ønskerne til nyt inventar.

Alt til køkkenet

Er det ikke et helt nyt storkøkken, du er på udkig efter, men blot en opdatering af det nuværende, så har Nordisk Storkøkken et bredt udvalg af køkkenmaskiner. Herunder finder du alt fra friturer til kebabgrill, fra mikroovne til nudelkogere. For ikke at nævne pølseskærere, popcornmaskiner og riskogere. Softicemaskiner, stegepander, vandvarmere og meget meget mere. Kort sagt: Alt hvad enhver kok, bager eller madentusiast kan få brug for i sin forretning.

Og når vi siger alt, så gælder det også i forhold til traditionelt inventar som stålborde, reoler, affaldsspande, arbejdsskabe og andre rustfri stålmøbler. Og uanset hvad du køber, så er kvaliteten i top, ligesom alle produkter naturligvis lever op til de krav, der måtte være på området.

Kun for erhvervskunder

Selvom menigmand let kan blive fristet hos Nordisk Storkøkken, så handler de udelukkende med erhverv. Det betyder dog ikke, at du ikke kan nøjes med at købe en mikroovn, hvis det er det, du mangler. Alle handler er velkommen; store som små. Blot du er en virksomhed.

Alle bestillinger leveres til kantsten på din ønskede adresse på brofaste øer, og det er en forudsætning, at du selv er til stede ved varenes ankomst, og at du desuden kan hjælpe chaufføren med at læsse varerne af – særligt hvis det er større eller mere besværlige pakker, der er tale om.

Related posts