Beskyt dig selv i trafikken med en godkendt cykelhjelm

Når foråret nærmer sig, og cyklerne bliver trukket af stald, bliver der trængsel på cykelstierne – især i de større byer. Den øgede cykeltrafik kan virke stressende og uoverkommelig, og medfører desværre også en øget risiko for ulykker. Dette skyldes for det første, at mange cyklister mangler gode cykelvaner, og fr det andet, at de, som ikke har rørt en cykel hele vinteren, har glemt mange af de rutiner og regler, der gælder i cykelverdenen.

Desuden har de fleste mennesker en tendens til at være overmodige i trafikken. Mange kører rask væk ned fra cykelstien og ud i den omgivende biltrafik for at slippe uden om de andre cyklister, eller foretager andre hasarderede manøvrer. Hvert år hører vi om cyklister, som omkommer i højresvingsulykker, fordi de placerer sig i lastbilers blinde vinkler. Og hvert år pådrager mange cyklister sig hovedskader, som kan medføre livsvarige mén.

Undgå de farlige hovedskade med en god cykelhjelm

En eneste forkert manøvre kan betyde, at du ender med hovedet i asfalten, og det kan medføre hjernerystelser, kraniebrud, og indre blødninger i hjernen. Alle tre meget alvorlige tilstande, som du kan risikere at blive mærket af resten af livet. Derfor er det vigtigt, at du beskytter dit hoved, når du bevæger dig ud i cykeltrafikken. En solid cykelhjelm kan betyde forskellen på et uskadt hoved og et livsfarligt kraniebrud. Godkendte cykelhjelme kan forhindre, at du ender på hospitalet – dette er videnskabeligt bevist og efterprøvet i utallige tests. Cykelhjelmen er således en investering i dit helbred.

Hos Bike & Co finder du cykelhjelme i høj kvalitet, fra mærker som Bell, Giro, Uvex og Abus. Samtlige hjelme er sikkerhedsgodkendt og opfylder samtlige krav og standarder på området. Og på bikeandco.dk finder du disse cykelhjelme til absolut konkurrencedygtige priser, så du ikke behøver slå bunden ud af dit budget for at beskytte dit hoved.

Related posts