Boltpistoler fra Hatting

Hos Hatting Agro fører vi boltpistoler af mærket Blitz, som bruges til hurtig, effektiv og smertefri aflivning af dyr. Denne type boltpistol er fremstillet specifikt til aflivning af svin på human vis og fås lige nu til kun 799 kroner. Kvaliteten er høj, overfladen er forniklet, og vægten er nede på omkring to kilo, hvilket gør boltpistolen fleksibel og nem at arbejde med. Vores boltpistoler fra Blitz er solide og har en bredde på ni millimeter og en længde på 32 centimeter. Du vil hurtigt opleve, at en boltpistol med denne størrelse ligger godt i hånden. Hvis du har brug for hjælp til håndtering din nye boltpistol, har vi under produktet i vores webshop indsat en video med nyttig og brugbar information.

Tilbehør og reservedele til boltpistoler

Vores boltpistoler leveres komplette med tilhørende renseværktøj, som bør benyttes hver gang, boltpistolen har været i brug. Skulle du få brug for et ekstra rensesæt, kan du naturligvis også finde det i vores webshop. Vores tilbehørssortiment byder også på olie, som du med fordel kan smøre din boltpistol med i ny og næ, så aflivningen foregår gnidningsfrit. Når aflivningen er overstået, kan du med fordel gøre brug af en kadavervogn til at transportere det døde dyr, eller af en kadaver cap, som bruges til tildækning af døde dyr. Begge dele kan du finde på Hattingagro.dk. Hvis du med tiden får brug for reservedele til din boltpistol, så tilbyder vi naturligvis også et stort udvalg af det, som blandt andet omfatter hoved- og udløserstænger, fjedersæt til slagbolt, slagstiftsæt og kontramøtrikker.

Hurtig levering i hele landet

Hatting Agro er en anerkendt landsdækkende virksomhed. Vores hovedkontor ligger i Horsens, men vi har afdelinger spredt over hele Danmark. Såfremt du køber for mere end 1500 kroner i vores webshop, er leveringen på vores regning, og vi tilstræber at levere dine produkter til dig inden for et døgn. Dog kan ventetiden vare op til tre dage.

Hatting er din sparringspartner

Har du brug for hjælp til dit køb af boltpistol, så kontakt os endelig. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter i landbrugsudstyr, og vi deler med glæde ud af vores viden. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sidder klar med gode råd og kompetent vejledning på telefon +45 70 15 99 09 mail info@hatting-as.dk.

Related posts