BRUG HF SHRINKPLAST TIL INDPAKNING AF STILLADS OG ANDET MATERIEL INDENFOR INDUTRI – NEM OG BILLIG MONTERING – EFFEKTIV BESKYTTELSE:

HF Shrinkwrap er en krympeplast som er udviklet til indpakning af stilladser, maskiner, materiel, vindmøllevinger o.a. så det er beskyttet under en byggeproces, opbevaring eller transport.

Krympeplasten findes i mange forskellige bredder og tykkelser og har derfor rigtig brede anvendelsesmuligheder. Det er helt optimalt hvis du vil beskytte noget under transport eller opbevaring hvad enten det er palle med varer, en maskine, vindmøllevinge, nacelle eller noget så stort som f.eks. et stillads ved et byggeri.

Ved mange af de nye byggerier har man set at det er en god ide at pakke stilladset ind i krympeplast så man beskytter både byggeriet men også de omkringliggende omgivelser og eventuelt parkerede biler i området. Med rutinen er det både hurtigt og nemt at montere HF shrinkfast krympeplast og det er nemt at afmontere. Dermed er det også et rentabelt valg.

Oftest til byggeri benytter man krympeplast med en tykkelse på 250 my og opefter. Krympeplasten er antistatisk, vejrbestandig og vandtæt og findes også i en brandhæmmende udgave. En af de store fordele ved at benytte krympeplast til henholdsvis stilladser, broer, større maskiner og øvrigt materiel under transport og opbevaring er at det ikke blæser i stykker og står og flagrer sådan som almindelige presenninger har tendens til at gøre det.

Krympeplast benyttes også meget i vindmølleindustrien til indpakning af f.eks. vindmøllevinger og naceller under transport.

Udover industri benyttes krympeplasten også i større og større grad til indpakning af sejlbåde og motorbåde.

Der findes firmaer som har specialiseret sig i monteringen af krympeplast men det er også muligt at gøre som privat person. Krympepistolen kan man eventuelt leje til et bestemt projekt hvis man ikke ønsker at lave en større investering i første omgang.

Hos HF Industri & Marine kan du købe HF shrinkwrap samt finde alt det tilbehør til skal bruges til monteringen herunder tape, afstandsklodser, bånd, ventilatorer, folivogn, foliekniv, krympeplast pistol mm..

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.