Dans på roser med et mobilt eller permanent dansegulv

Livet er fyldt af hverdage med hverdagssko og hverdagstøj. Men af og til er der dage, hvor vi fester og fejrer livet med festkjoler og dansesko. På disse dage går vi op i at alt er perfekt – og at stemningen er i top. Med mobilt eller permanent dansegulv kan du lægge fundamentet for en mindeværdig dag i festligt lag!

Er du ved at arrangere en konfirmation, dåb, familiefest eller lignende, kan du få brugt for et danse- eller eventgulv. Du behøver ikke investere i dem – heldigvis kan du leje professionelle gulve til de store dage. Gulvet kan med fordel anvendes i kombination med festtelte. Et festtelt er en populær løsning, hvis man ikke har plads til hele den pukkelryggede i sit hjem.

Professionelle gulve som er lette at samle

De professionelle gulve er robuste og af høj kvalitet. Det betyder at de kan holde til store fester, og at du kan danse hele natten lang. Gulvene ankommer i paneler som er lette at samle. Har du brug for hjælp til at få gulvene lagt, kan dette også arrangeres.

Panelerne er af varierende størrelse, f.eks. fås de i 1×1 m. Den moderate størrelse gør, at gulvene er lette at transportere og håndtere. Du kan tilvælge en opbevaringsvogn ved eventuel leje, så du let kan komme omkring med gulvene.

Med til gulvene hører en skråtstillet afslutningskant, en såkaldt frise, som enten fås i messing eller alu look. De holder gulvet samlet og stabilt samtidig med at det giver en elegant afslutning.

Hvad enten du har brug for permanent og professionelt gulv til dansekonkurrencer, -skoler eller lignende, eller blot skal bruge et solidt gulv til den store dag, er det en god og fleksibel løsning med udlejning.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.