De skjulte katastrofer i hjemmet: 3 ting, du skal være opmærksom på

Et hus eller en bolig er en kompleks konstruktion bestående af mange elementer – og det er ikke alle elementer, der titter frem ved overfladen, hvor du kan holde styr på dem. De problemer, man ikke kan se, er ofte de værste, fordi de kan betyde voldsomme renoveringer, som kan koste dyrt. Du får her råd til, hvad du bør gøre for at undgå katastrofer i dit hjem.

Tjek op på rørene i dit hjem

Dit hjem har rigtig mange rør til både vand og varme, og det kan være næsten umuligt at identificere problemerne uden at skulle rive ned og bestille dyre fagfolk til at tjekke problemerne ud. Reparation af utæt gulvvarme i dit hjem kan være ganske besværligt, men der findes heldigvis løsninger, der ikke kræver, at du får kloge folk ud med en dyr timepris.

Altid kig loftet igennem

Dyr som rotter og mårdyr gemmer sig gerne på loftet, og det er ikke altid, at de larmer, så du kan høre dem. Men det er vigtigt at få dem fjernet, da det er sundhedsskadeligt. De bærer rigtig mange bakterier, der kan være skadelige – særligt, hvis du har småbørn i hjemmet. Desuden stinker det også voldsomt, hvis de dør på loftet.

Hold øje med skimmelsvamp

Skimmelsvamp er velkendt problemer i boliger landet over. Det er ikke altid tydeligt med det blotte øje, men du kan mærke det, hvis du ofte har hovedpine og oplever træthed. Hvis du lige er flyttet ind, bør du være særligt opmærksom. Kontakt din udlejer eller anden ansvarlig ved mistanke.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.