Dekorér kontoret eller hjemmet med grønne planter der passer sig selv

By:

Synes du også godt, at miljøet i hjemmet eller på kontoret kan blive lidt for gråt og trist af og til? Sådan har vi det nok alle sammen nogle gange, og selvom vi ved at løsningen kan være at købe en masse planter, så er det måske de færreste af os, der rent faktisk har tid til at passe planterne. Men det findes der råd for. Læs med her og find ud af, hvordan du skaber et grønt og livligt indeklima, uden at skulle have jord på fingrene.

Kunstige planter er tilbage

Har du fordomme om kunstige planter og deres ry for det lidt kiksede og alt for kunstige look? Så er du ikke alene. Mange af os er nemlig vokset op med denne opfattelse, men faktum er, at den er opstået i en tid, hvor man ikke være særlig god til at fremstille kunstige planter. Det er man i dag og netop derfor findes der endda virksomheder, der lever udelukkende af dette. Så som du nok har regnet ud, er hemmeligheden til et grønt hjem eller kontor altså kunstige planter. De findes i et hav af varianter og de skal hverken omplantes eller vandes.

Tag naturen med indenfor

Ønsker du virkelig at pifte et rum op, så vælg kunstige gulvplanter. De hjælper dig med virkelig at skabe de grønne og livlige omgivelser, der kan gøre hele forskellen på en lang arbejdsdag.

Også i hjemmet er det en god ide at vælge gulvplanter, der er kunstige. Dette gælder især, hvis du har små børn, som kan have svært ved at lade ting være uudforsket. Men med kunstige planter er der altså ingen risiko for, at de får fingrene i noget, som er giftigt for dem.

Posted in: Arbejde