Der er mange muligheder for at behandle åreknuder

Lider du af åreknuder, så ved du også hvor generende disse kan være. Dette kan både være rent kosmetisk, men også grundet smerter. Men heldigvis kan åreknuder behandles.

Åreknuder er som regel forårsaget af utætte veneklapper som normalt skal sikre, at blodet i venerne kun kan løbe op mod hjertet. Hvis disse ikke slutter helt tæt, kan blodet løbe tilbage i benene, når man står op. Herved opstår et øget tryk i venerne, som får dem til at udvide sig. Med tiden bliver venerne slyngede og begynder at bule ud. Samtidig blev de små bloldåre i huden udvidede, hvorved der kan komme tynde striber, der ser ud som misfarvning af huden.

Hos Åreknudeklinikkerne har de flere muligheder for at behandle åreknuder med gode resultater. Mulighederne er en operation, med ultralydsvejledt skum, med indvendig laser, Vnus Closure, eller en kombination af disse behandlingsmetider.

Når der behandles åreknuder via ultralydsvejledt skumbehandling er der tale om en sikker og ganske effektiv metode. Behandlingen er helt smertefrit og ganske effektiv. Nogle vener kræver flere behandlinger for at forblive lukket. Behandles der med indvendig laser foregår det gennem en almindelig kanyle uden snit i lysen eller andre steder. Hos Åreknudeklinikkerne råder de over den nyeste og mest skånsomme teknologi til denne behandling, der har været brugt siden 1998. VNUS ClosureFast eller behandling med radiofrekvens er en metode, der blev udviklet i 1990’erne. Dette er den mest dokumenterede af de nye behandlinger, og er overordentlig effektiv, holdbar og stort set ingen gener giver i efter.

Læs via http://www.varix.dk/ om de mange muligheder du har for at få behandlet din åreknuder. Ofte kan de kombinere de forskellige behandlingsmetoder, så den enkelte patient får lige præcis den behandling, som passer til den enkeltes behov. Alle kan få behandlet deres åreknuder tilfredsstillende, og dermed slippe for de mange ubehageligheder, der følger med at have åreknuder.

 

Related posts