Derfor skal du gå i gang med scrapbooking

Kender du til scrapbooking? Lige om lidt gør du. Scrapbooking er nemlig en gammel og næsten glemt kunstart, som er på tilbagetog. Eksempelvis har det sociale medie TikTok været med til at skabe stor opmærksomhed om det via de mange brugere, der har viet hele deres profil til den fantastiske hobby.

Hvad er scrapbooking?

Scrapbooking er kort og godt et kreativt hobbyprojekt, hvor du klistrer og sammensætter alverdens ting i en helt særlig bog med scrapbooking-papir i. Det kan være hvad som helst – stykker af stof, klistermærker, glansbilleder, udklip fra aviser, tørrede blomster… You name it.

Skab minder og udfold din kreativitet

Med scrapbooking har du mulighed for at fortælle historier, genskabe minder og udfolde dig kreativt. Bogen kan du give videre til dine børn og børnebørn, når den tid kommer, og på den måde lever historierne videre. Det står dig helt frit for, hvordan du ønsker at lave din scrapbog, men du kan f.eks. vælge et tema eller et emne, som du udfører gennem hele bogen. Det kan også være, du vil bruge den til at visualisere minder, rejser og særlige begivenheder i dit liv. En af de populære TikTok-brugere indenfor scrapbooking lavede en hel scrapbog dedikeret til Harry Potter-universet, hvor hver side havde sin egen historie og sit eget tema. Mulighederne er uendelige.

Hvad skal du bruge for at komme i gang?

I virkeligheden skal du bruge meget lidt for at komme i gang med scrapbooking. Du bør have en scrapbooking-bog, en limstift og nogle gode tusser til tegning og kalligrafi. Derefter er det helt op til dig, om du ønsker at klistre billeder, klistermærker, avisudklip, stykker af stof, snor eller noget helt sjette i.

Hvor køber du scrapbooking-udstyr?

Du kan købe udstyr i din lokale hobby- eller scrapbooking butik.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.