Det skal du vide om en slagleklipper

Hvis du har en stor græsplæne eller et andet stort udendørsområde, der kræver trimning og vedligeholdelse, så kan det være, du bør investere i en slagleklipper. Herunder får du en kort guide til slagleklippere, så du kan finde ud af, om det er den rette maskine for dig.

Hvad er det?

En slagleklipper er en meget alsidig maskine, der monteres foran eller bagpå en traktor. Den er god til at klippe højt krat og græs på områder, hvor der er store krav til klippe-kvaliteten. Det kan eksempelvis være parker, golfbaner og haver. Der er desuden også mange kommuner, der bruger maskinen, fordi den kan køre lidt hurtigere, og man kan lade græsset gro lidt længere, før det skal klippes igen.

Hvordan virker den?

Der findes forskellige modeller, så du kan både få slagleklippere der monteres foran, bagpå eller begge dele på en lille traktor. Den er god til at klare de større opgaver, fordi den har en simpel opbygning. Hammerslaglerne er monteret på forskudte rækker på en vandret aksel. Derved opnår man en komplet klipning. Når akslen så rotere, så skubber centrifugalkraften slaglerne ud.

Fordele ved en slagleklipper

  • Stor kapacitet og kører godt i både tørt og vådt græs
  • Lave driftsomkostninger
  • Mere alsidig end en rotorklipper
  • Kan klare flere forskellige opgaver

Finde slagleklipper online hos Prastbro.dk

Den nordjyske maskinforhandler Præstbro Maskiner A/S forhandler en lang række maskiner til både landbrug, entreprenører og anlægsbranchen. Udover slagleklippere byder deres produktsortiment også på traktorer, brakpudserer, marksprøjter, landbrugsvogne, rodfræsere og grubber. Blot for at nævne et par stykker. Men du behøver slet ikke tage til Nordjylland for at se deres brede udvalg. De er aktive i hele landet via et net af maskinhandlere. Derved vises deres produkter frem i hele landet. Desuden kan du finde det hele på deres hjemmeside prastbro.dk

Related posts