Du kan sagtens få udendørs askebægre, der passer til dine udearealer

Når du har brugt meget tid på at skabe nogle smukke og æstetiske udearealer omkring din restaurant, dit hotel eller lignende, er det ærgerligt for dig, hvis du skal til at ødelægge den ved at sætte grimme, men praktiske udendørs askebægre op. Det kan virkelig være med til at skæmme dine udearealer og gøre, at alt dit hårde arbejde kommer til at føles lidt forgæves. 

Lige meget hvilken stil du har lavet dit udeareal i, vil du dog godt kunne finde udendørs askebægre, der passer til den på webshoppen cleanmanagement.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for askebægre. Det kan for eksempel være nogle, der er meget moderne, nogle, der har et mere retropræget look, og nogle, der bare er meget iøjnefaldende og praktiske. Det kan nemlig være meget forskelligt, hvilken form for askebægre du har brug for.  

Fælles for alle formerne for askebægre er dog, at de er meget praktiske at have stående på dine udearealer. Når det er et område, hvor det er tilladt for folk at ryge, har de også brug for at kunne komme af med deres cigaretskodder. Det er derfor vigtigt, at du giver dem mulighed for det. Gør du ikke det, risikerer du, at de smider deres skodder rundt omkring på dit udeområde. Det er meget grimt og giver ekstra arbejde til dig og dine ansatte, når de skal gå og rydde op. 

En anden stor fordel ved et udendørs askebæger er, at det er med til at definere, hvor rygeområdet er. På den måde undgår du, at der bliver røget overalt på pladsen. Folk, der ryger, vil intuitivt stille sig ved siden af et askebæger, så de nemt kan komme af med deres skodder. Du kan endda gøre det mere tydeligt, at det er der, de skal ryge, ved at indhegne området og sætte en bænk op ved siden af askebægret. 

Alle askebægrene hos cleanmanagement.dk er lavet, så de kan holde til al slags vind og vejr. Her i Danmark er det både koldt, vådt og blæsende en stor del af året. Det er derfor vigtigt, at dit askebæger kan holde til det. Askebægrene er lavet i forskellige materialer, der alle er meget robuste i forhold til vejret. Derudover er det selvfølgelig også brandsikre, så du ikke risikerer, at der går ild i dem. 

Når du vælger et udendørs askebæger, bør du overveje, hvordan du gerne vil tømme det efter brug. Det kan være ved at åbne en luge i bunden eller ved at åbne en luge og så tage beholderen med skodder ud og tømme den. 

Related posts