Elsker du også de klassiske Kay Bojesen træfigurer?

Så er du bestemt ikke alene. Kay Bojesen træfigurer er blevet en tidsløs klassiker i de danske hjem såvel som verden over. De passer ganske enkelt ind i alle hjem med deres runde og bløde design, som gør dem smukke og dekorative og i lige så høj grad til elementer i hjemmet, som børnene kan have i hænderne. Hvad end du er på udkig efter noget at pynte dit eget hjem med eller en gave til ham eller hende, kan du finde det hos Recreationstyling med deres brede udvalg af træfigurerne. 

Recreationstyling er en danskejet webshop, der åbnede tilbage i 2012. Siden de åbnede har de gået nøje op i at udvælge de nyeste designs, brands og tendenser. Alt sammen for at skabe deres unikke designunivers. For dem er det vigtigste, at de kan være med til at genskabe dit hjem til noget mere moderne, så det indbyder til dig selv og alle dine gæster. Tjekker du deres hjemmeside ud, vil du blive mødt af en række upcoming brands, du måske ikke har hørt om før, medmindre du er en interiørnørd som dem selv hos Recreationsstyling. Men også de klassiske designere vil dukke op på siden, som tidsløse Kay Bojesen. Ligegyldigt hvad er siden et kig værd for, om ikke andet, at blive inspireret af deres håndplukkede udvalg.

Bestiller du en af de smukke Kay Bojesen træfigurer hjem fra Recreationstyling, kan du forvente levering indenfor 2-5 dage. Er det en gave, pakker de den også gerne smukt ind for dig. Og ønsker du først at komme i kontakt med butikken, står de altid klar til at hjælpe dig over telefon eller mail. Du kan skrive til dem på info@recreationstyling.dk eller ringe til dem på 20657865.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.