Få både design og komfort med sovesofaer

Har du også et lille værelse, hvor der simpelthen ikke er plads til særlig meget, men som du gerne vil have skal være både hyggeligt og praktisk? Så er en sovesofa løsningen. Her får du jo, som navnet indebærer, to i en. Hvis det er et gæsteværelse, så kan din gæst både slappe af i løbet af dagen på sofaen og om aftenen nyde en god seng. Design og farver er der mange af, så hvad passer ind i dit hus?

Find præcis den rette stil for dig

På futonhouse.dk finder du et stort udvalg af både store som små sovesofaer og i lige præcis den farve og det design, som du kunne tænke dig. Du finder sovesofaer i et skandinavisk design med ben i forarbejdet egetræ, eller skulle det være armlæn af lakeret eg eller måske hellere teak ben? Farverne varierer fra himmelblå til mørkegrå til en brændt karrygul til en varm paprikarød og mange flere. Det er blot din egen stil og fantasi, der sætter grænser.

Sovesofaerne er både rummelige og funktionelle. Du kan finde helt klassiske i et enkelt design og med få indstillinger. Du kan også vælge andre design, hvor du eksempelvis kan få seks forskellige elevationsindstillinger.

Kvalitet der holder

Når der skal investeres i et større møblement, så skal det være ordentlig kvalitet, som holder. Hos Futonhouse står kvalitet i højsæde. Der finder du både produkter i holdbart træ som eg, men du kan eksempelvis også vælge ben i chrome med et mat sort stel. Om dagen yder sovesofaen høj komfort som en klassisk sofa, og når det bliver aften, kan sofaen på ingen tid omdannes til en behagelig seng.

Læs meget mere på futonhouse.dk, hvor du får hurtig levering også om aftenen, hvis arbejdet trækker ud.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.