Få frisk frugt ind i din hverdag med firma-frugt.dk

Mangler der noget friskt og sundt til pauserne på din arbejdsplads? Frugt er det sunde alternativ, der giver ny energi – også ud på eftermiddagen, når timerne pludseligt trækker i langdrag. På Firma-frugt.dk kan du finde lige præcis den frugtkurv, som du synes bedst om og få den leveret lige til døren. Du skal ikke bekymre dig om andet end valget, og så kan du fokusere 100 procent på arbejdet i stedet og samværet med kollegerne.

Mange forskellige frugtkurve

Alle har sine favoritter, så der skal være nok at vælge imellem – også når det kommer til frugt. Der findes mange forskellige frugtkurve. Var det mon noget med Den Præsentable Frugtkurv med frisk varieret frugt toppet med vindruer og pakket i en håndpakket frugtkurv? Eller skal det være Håndfrugt-kassen, hvor I kan bestille lige præcis det antal, I ønsker af frugt? Denne løsning er den nemme, enkle og mest økonomiske. Der findes også det økologiske valg med sæsonaktuelle frugter i stor variation. Og alle kasserne og kurvene fås naturligvis i forskellige størrelser, så det kan passe lige præcis til dit kontor. Det skal være let af få frisk frugt ind i sin hverdag, så du slipper for bananen, der har ligget i bunden af tasken hele dagen.

Personlig levering af jeres frugt

Når kassen eller kurven med frugt er valgt, skal den afsted ud til jeres kontor, butik eller virksomhed. Det sker med en personlig tilknyttet chauffør, som leverer frugt helt op på kontoret, eller hvor I gerne vil have den leveret. Jeres chauffør tager de gamle kasser og kurve med retur til genbrug og rengøring, så det skal I ikke tænke på.

Mangler der frisk frugt hos jer? Så kan du kontakte Firma-frugt.dk på deres hjemmeside via kontaktformularen.

Related posts