Få styr på krydderierne med en skuffeindsats

Har du lyst til at gøre din krydderiskuffe overskuelig? Er du træt af at krydderierne flyder hulter til bulter, åbner sig og spredes i skuffen? Så skal du investere i en skuffeindsats. Hos Simply Organized har vi skuffeindsatsen Anna, som hjælper dig til at få et hurtigt overblik og gøre madlavningen til en leg.

En skuffeindsats du bliver afhængig af

Ofte er afhængighed ikke en god ting, men det er nu okay at blive afhængig af at gøre tingene nemmere for sig selv, og det gør du bestemt med denne skuffeindsats. Den er lavet af transparent plast, hvilket giver et luftigt udtryk i skuffen. Det er nemt at fiske krydderierne op fra indsatsen og lige så nemt at placere dem igen og gemme dem pænt organiseret væk helt uden bekymringer.

Krydderiglas til romantikeren

Hos Simply Organized finder du smukke Tinuke krydderiglas, som passer perfekt til Anna skuffeindsatsen. Du kan få 6 krydderiglas til 109 kr. hos os. De små krydderiglas er cirka 8 cm høje, kan indeholde 200 ml, og har en sød lille korkprop på toppen. Kend forskel på dine krydderi med et label eller skriv på dem med en glastusch.

Vask din nye ven op i hånden

Skuffeindsatsen er dog selvfølgelig ikke fri for at blive snavset. For at passe bedst på din indsats, så den ikke bliver overophedet og plasten bøjer, så skal du vaske den op i hånden. På den måde får den en meget længere levetid, og du kan nyde at få en nemmere hverdag i længere tid. Hos Simply Organized har vi et væld af organeriseringsprodukter til køkkenet, og der er med garanti alt det, som du står og sukker efter hos os.

Related posts