Find den rette kajak til dine sejlereventyr på Kajakforalle.dk

Sejlsport er populært i Danmark, og det af gode grunde. Vi har mange tusinde kilometer kyst, og ligegyldig hvor man befinder sig, er havet mindre end en times kørsel væk. Det giver gunstige forhold for alle vandhunde og sejlerinteresserede, som flittigt bruger kysten året rundt. Find udstyr til dit næste eventyr på havet hos Kajakforalle.dk.

En kajak er en typisk en aflang, smal båd til en enkelt person. Til kajakken hører pagajen, som er en stang med padler i begge ender. Kajakken er en elegant båd, og det kræver ikke store armkræfter at sejle i den. Desuden gør størrelsen og udformningen, at du kommer meget tæt på vandet og dermed også får den mest uspolerede naturoplevelse.

De fleste kajakker er bygget med indvendigt sæde, hvilket betyder at underkroppen placeres ”inde” i båden. Båden fungerer på denne måde som en naturlig forlængelse af kroppen. Mandehullet kan lukkes til med vandtæt stof eller andet materiale, som fæstnes omkring livet på sejleren og sørger for at den lille båd ikke tager vand ind.

Kom tæt på naturen med en elegant kajak

Kajakken er elegant ikke blot på grund af dens beskedne størrelse i forhold til eksempelvis kanoer, men også fordi den er let at sejle og sejladsen foregår nærmest lydløst. Pagajen er ikke fæstnet til båden, hvorfor den laver minimalt støj når den anvendes.

Leder du efter en kajak til fritidsbrug eller seriøs sejlads, så kan du helt sikkert finde en på Kajakforalle.dk. Her forhandles mange typer kajak, både til begyndere og til øvede, til lystsejlere og lystfiskere, samt til børn og voksne.

Da kajakken er en lille båd, som forholdsvist let kæntrer, er det vigtigt at vælge den rette størrelse. Den finder du ud fra din kropsbygning. Hvis du er i tvivl, kan du til hver en tid kontakte din forhandler, som vil være behjælpelig med råd og vejledning.

Related posts