Folieballoner til fest

Folieballoner er en meget festlig type pynt, som passer perfekt til store fester, som eksempelvis bryllup, barnedåb eller runde fødselsdage.

Folieballoner til bryllup

Skal i holde stort og fint bryllup, kan i skabe et klassisk og elegant look ved hjælp af de rette balloner. Har i valgt et farvetema, kan i for eksempel samle store klaser af balloner fyldt med helium, som kan placeres rundt omkring i lokalet, som en slags ballontræer. Blander man matte og metalliske farver giver det et luksuriøst og nuanceret udtryk. 

Det kan også være smukt at fylde loftet over bordene med en masse skønne balloner i forskellige faconer, som har silkebånd bundet fast ved lukningen. Det skaber en hyggelig, romantisk og overdådig stemning og giver de helt rette rammer til jeres store dag.

Barnedåb og konfirmation

Til barnedåb og konfirmation er det oplagt at vælge hvide eller lyse balloner, som kan arrangeres som nævnt ovenfor, eller rundt om indgangen til lokalet. Til barnedåb kan man også vælge at pynte op med et mere festligt udtryk for øje, og gå efter stærke farver eller balloner med motiver på – det vil børn og barnlige gæster helt sikkert synes om. 

Gave til gæsterne

Når festen er slut kan gæsterne få en ballon med hjem hver især, som et lille festligt minde fra en dejlig aften. 

Related posts