God håndhygiejne er tilgængeligt overalt med en mobil håndvask

Vi lever i en tid, hvor håndhygiejne er blevet vigtigere end nogensinde før. Men vores samfund er ikke indrettet til det pres, der pludselig er på offentlige og private toiletter. Du kan gøre god håndhygiejne let tilgængelig med en mobil håndvask.

Den mobile håndvask er ikke en ny opfindelse. I mange år har den været fast inventar på festivaler og til store arrangementer, hvor mange mennesker er samlet, men der ikke er faste toiletfaciliteter. Derfor findes der også allerede mange danske leverandører af mobile håndvaske, og de gør alt hvad de kan for at følge med den stigende efterspørgsel.

Samtidig er kravene til kvalitet og funktion kun blevet højere. Heldigvis er de danske designs både robuste og gennemtænkte, så du kan være sikker på at finde en mobil håndvask, der virker efter hensigten.

Mobile håndvaske fås i flere versioner. Du kan både få dem med dunke til rent og brugt vand, så du ikke skal tænke over vandtilførsel eller afløb. Du kan også få nogle, der er klar til at blive sluttet til rent vand og afløb. Dit valg afhænger derfor kun af forholdene, der hvor vasken skal sættes op.

Gør det nemt at vaske hænder uanset hvor du er

De mobile håndvaske fremstilles oftest i rustfrit stål, så de kan holde til både at blive sat op udendørs og indendørs. For det bedste hygiejniske resultat anbefales det dog, at du sørger for god overdækning af vaskene, hvis de skal sættes op udendørs.

De nyeste mobile håndvaske har indbyggede bevægelsessensorer, så man kan betjene dem uden berøring. Og så har alle stationerne indtænkt plads til montering af dispensere til papir, sæbe og håndsprit.

Vaskene produceres i Danmark og kan derfor også fremstilles i specialmål.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.