Gør din passion til din levevej

Har du en passion for træning, og nyder du at tilbringe mange timer i træningscenteret hver uge? Og har du en drøm om at hjælpe og inspirere andre til at finde den samme interesse i træningen, som du selv har? Kunne du tænke dig at gøre din passion til dit arbejde og gøre det til din levevej? Så skal du selvfølgelig være personlig træner! Som personlig træner kan du hjælpe andre til at komme i gang med og vedligeholde træningen, og dermed komme i deres livs bedste form. Du kan hjælpe folk til at blive en ny og forbedret version af dem selv.

Bliv uddannet personlig træner hos Træner Akademiet

Blivpt.dk tilbyder uddannelsen til at blive personlig træner. Det eneste, det kræver for at blive optaget her, er, at du har træningserfaring. Hos Træner Akademiet kan du blive uddannet i både Aarhus, Odense og København. Du har desuden mulighed for at vælge et forløb, der passer ind i dit liv, da du nemlig både kan vælge at tage uddannelsen i weekender, i hverdage eller på sommerhold.

Hos Træner Akademiet er der fuld fokus på uddannelsen til at blive personlig træner, og derfor er du sikker på, at du her lærer alt det, du skal, og du har de bedst mulige forudsætninger for efterfølgende at finde arbejde.

Udover at kunne blive uddannet som personlig træner hos Træner Akademiet, så kan du kombinere personlig træner uddannelsen med Nutrition Coach uddannelsen. Med denne kombination får du de bedst mulige forudsætninger for dit arbejdsliv. For selvom træningen er vigtig i sig selv, så spiller maden en mindst lige så stor rolle. Så har du en passion for træning og ønsker at give denne passion videre til andre, og gøre det til din levevej, så er personlig træner uddannelsen lige noget for dig.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.