Gør dit firma synligt med arbejds- og profiltøj fra Ekco.dk

I rigtig mange danske brancher bruger man arbejdstøj frem for at lade medarbejderne bruge deres eget. Det er der flere grunde til – blandt andet kan der være krav om et vist niveau af hygiejne, slidstyrke eller sikkerhed på arbejdspladsen. Leder du efter arbejdstøj til dit firma og dine medarbejdere, kan du trygt lægge opgaven i hænderne på Ekco.dk.

Ekco.dk er et dansk firma baseret i Roskilde, som har stor erfaring med salg og produktion af diverse typer arbejdstøj. Deres udvalg er enormt, og du finder både tøj til kokken, tjeneren, tømreren, mureren og den butiksansatte. Derudover finder du en masse tøj, fodtøj og sikkerhedssko, som kan bruges i flere brancher.

T-shirts, skjorter, jakker og bukser fås i alle farver og størrelser. Og hvad mere er, at du kan få trykt dit firmas logo eller diverse skrift på tøjet. Firmalogo på dine ansattes uniformer er en god måde både at give din virksomhed større synlighed og give dine medarbejdere mere autoritet. Dine medarbejdere er din virksomheds ansigt udadtil, og det fortjener de at signalere med dit logo.

Tag endelig kontakt til virksomheden for at forhøre dig om mulighederne for forskelligt tryk og broderinger – det meste kan lade sig gøre!

Klæd dine medarbejdere i tøj af god kvalitet

Som arbejdsgiver har du mulighed for at signalere omsorg for dine medarbejdere, ved at give dem ordentlige forhold og selvfølgelig ordentligt tøj. Det medfører både trivsel og tillid mellem dig og dine ansatte, når du sørger for at de altid kan få den beklædning, de har brug for.

Ekco.dk fører Sjællands største sortiment af sikkerhedssko. Du kan besøge deres butik og se de mere end 70 modeller fra 25 forskellige mærker. Med størrelser fra 34 til 51 skulle de fleste medarbejdere være dækket ind! Husk, at du også har mulighed for at prøve skoene i butikken.

I den store forretning i Roskilde, som ligger blot 3 minutters kørsel fra motorvejen, kan du også se det store udvalg af arbejdstøj og profiltøj.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.