Hader du at gøre rent? – så skal du have et væghængt toilet

Den helt åbenlyse fordel ved et væghængt toilet er at det er nemt at gøre rent. Det traditionelle toilet kan være et helvede at få rent. Men til gengæld er det nemt at reparere. Og lad os lige tage en snak om det.

Hvorfor er det så vigtigt om toilettet er nemt at reparere? Det er jo ikke fordi du forventer at det går i stykker. Og hvis det gør, så er det nok alligevel ikke et godt toilet. Så hellere skifte hele skidtet og få et af god kvalitet.

Slut med nullermænd

Ingen vil indrømme det, men helt ærligt, så er der ikke mange der holder toilettet rent udenpå og bagpå. Der samler sig de vildeste nullermænd bag ved toilettet. Og kanten under cisternen er direkte klam at tørre af. Den klud bliver kun brug en gang.

Det er virkelig besværligt at rengøre et almindeligt toilet. Og det er bestemt ikke en opgave du vil komme til at savne.

Hurtigt at gøre rent

Et væghængt toilet er lynhurtigt at gøre rent over det hele. Og det er vanvittigt nemt at rengøre gulvet nedenunder. Nu er det slut med suspekte pletter der har groet små pelse af støv.

Det væghængte toilet kan bære op til 400 kilo og så fylder det meget mindre. Du skal tage højde for at cisternen skal bygges ind i væggen. Hvis der ikke er plads må du udvide væggen med en kasse.

Derfor bør du skifte toilettet ud

Det væghængte toilet passer særligt godt i tagetager hvor der er en skunk som kan rumme cisternen.

Du bør skifte dit toilet ud for at spare på vandet og gøre rengøring lettere. Du sparer både tid og penge mens du skåner miljøet. Se dine muligheder hos Lavabo.

Related posts