Har I et stort rengøringsbehov?

By:

Så læs med her. Mange virksomheder og større firmaer har et ganske stort rengøringsbehov, fordi

mange mennesker har deres daglige gang der, og det kræver en større beholdning af rengøringsartikler end i hjemmet. Det ved de alt om hos Knud E. Dan A/S, og derfor har de også et stort udvalg af rengøringsmidler til erhverv og andre storforbrugere samt industri. De både udvikler, producerer og sælger kvalitetsrige og brugervenlige rengøringsartikler.

Alt til ordentlig rengøring – også til erhvervslokaler

De ønsker at være markedets bedste totalleverandør og samarbejdspartner inden for rengøring, derfor

kan I også finde en lange række forskellige rengøringsprodukter og –services i deres udvalg. På deres hjemmeside kan I altså se et sortiment med alt indenfor rengøring fra A til Z. Det er produkter, der er udviklet med en viden om kemi, så I er sikre på, at det er nogle gode produkter, I kan finde her:

  • Daglig rengøring
  • Kemi og diverse rengøringsmidler
  • Food rengøring
  • Industri og skadeservice
  • Gulvpleje
  • Miljømærkede rengøringsmidler

Troværdig og pålidelig service og produkter

Mange af deres produkter fås således også i store beholdere, så det passer til en stor virksomhed. Har I

tvivlsspørgsmål vedrørende nogle af produkterne, så kan I altid kontakte dem. De har nemlig over 50

årserfaring, så de ved hvad der virker og ikke virker, så tøv ikke med at spørge ind til deres produkter eller noget andet rengøringsrelateret. Start med at kigge i deres sortiment online, hvor I kan finde mange forskellige produkter og rengøringsmidler, der kan gøre jeres rengøringsarbejde nemmere. I kan også tilmelde jer deres nyhedsbrev, hvor I kan få gode tips og tricks til rengøring og vedligeholdelse af eksempelvis linoleumsgulv eller håndtering af problemområder.

Posted in: Arbejde