Hundeudstyr fra Dollardog

Er du hundeejer, ved du sikkert om nogen, hvor dyrt det kan være at købe alt det udstyr, legetøj og accessories til hunden, som man gerne vil. Men det behøver slet ikke koste en bondegård! Hos Dollardog.dk finder du et kæmpe udvalg af hundelegetøj, hundekurve, hundetæpper, hundedækkener, bling-bling til hund samt selvfølgelig madskåle, opbevaring, transportkasser, hundesnore, halsbånd og hundeseler. Du kan også finde alskens litteratur om hundeopdragelse, hundens adfærd, og den rette pelspleje til netop din hund.

 

Gå på opdagelse i den omfattende webshop, hvor samtlige produkter er nøje udvalgt blandt diverse velkendte og velanset brands. Du finder for eksempel de kønne hundeskåle fra BeCo i flere farver og størrelser, de morsomme Buster skåle, som er formet som labyrinter og giver din hund en ekstra udfordring ved spisetid, og de lækre keramikvarer fra Fuzzy Tails.

 

I afdelingen for hundekurve, hundesenge, hundetæpper og hundepuder finder du blandt andet lækre og bløde Memory Foam hundemadrasser fra Buster – idéelt til især den gamle hund, som måske døjer lidt med leddene. Der er også skønne hundesenge fra Danish Design, som hunden rigtig kan hygge sig i. Og selvfølgelig den ultra behagelige og lune “sækkestol” fra Doggy-Bagg, som er fyldt med polystyren kugler samt anti-loppe chips af cedertræ, og som tilpasser sig hunden der ligger i den. Alle hundesenge fås i forskellige størrelser, så her kan du sagtens finde en seng, dere passer nøjagtig til din hund.

 

Dollardog.dk tilbyder også et bredt udvalg af hundeseler og hundeliner fra Curly, Fenriz, Flexi, Hunter, Hurrta og mange andre. Så uanset din hunds størrelse, og uanset om den skal gå i sele eller kan nøjes med halsbånd, finder du det rette produkt til den hos Dollardog.dk.

 

Så leder du efter hundeudstyr, går du ikke galt i byen hos http://www.dollardog.dk/ – det er nemt og billigt, og leveres til døren!

Related posts