Hvad koster det at ansætte en frontend udvikler i virksomheden?

I dag er der mange ting, der foregår på nettet, og derfor er der mere og mere brug for frotend udviklere rundt omkring i de forskellige virksomheder. Det kan være, at du selv er på udkig efter en frotend udvikler til din virksomhed. Så er det helt naturligt, at du spekulerer på frotend udvikler løn og i denne forbindelse, hvad man kan forvente at betale, og hvad man skal bedømme ud fra. Du kan finde svaret i denne artikel.

Hvad skal man bedømme ud fra?

Det er klart, at enhver frotend udvikler ikke står til at få den samme løn. Det er noget, der afhænger af en række forskellige faktorer. Her kan du som ansætter f.eks. kigge på, hvor mange års erfaring kandidaten til jobbet har. Jo mere erfaring, jo nemmere bliver det også at sætte medarbejderen i gang, og det kan spare dig for penge i sidste ende. Derfor fortjener en fortend udvikler med mange års erfaring også mere i løn – for det meste i hvert fald. Derudover kan man med fordel kigge efter de bløde værdier, når man ansætter. Det kan f.eks. være værdier som personlighed, engagement, sociale egenskaber og så videre. Det kan alt sammen være ting, der er vigtigt at have i en virksomhed.

Hvad ligger en frotend udvikler løn så på?

En frontend udvikler løn siges at ligge mellem 550.000 og 600.000 danske kroner. Disse tal dækker primært over folk, der er nyuddannede og juniorudviklere. Hvis man derimod har været i branchen længe og har arbejdet med det i flere år, kan man sagtens tjene op omkring 770.000 årligt.

Er det pengene værd at ansætte en god frotend udvikler?

Men hvordan afgør man, hvor god og erfaren en frotend udvikler, man har brug? Det kommer naturligvis an på opgaven, og hvad du har brug for hjælp til.

Related posts