Julegaver til de firbenede familiemedlemmer

Julen er gavernes tid, og når der skal købes gaver til hele familien, hvorfor skulle de firbenede familiemedlemmer så overses? Danskerne er vilde med deres kæledyr, og der findes typisk mindst et af slagsen i de fleste parcelhuse. Så lad den pelsede, eller fjerede, del af familien mærke at det er jul. En julegave til hunden, katten eller kaninen kan sagtens være praktisk og til gavn for den menneskelige del af familien, lige såvel som det kan være ren forkælelse.

En julegave til kæledyret kan være alt fra små til store gaver, og budgettet styrer man selv. Det kan være sparsomt i form af et lille kødben eller en godbid, der kan forsøde tilværelsen for hunden, eller gaven kan være i den dyrere ende for eksempel et nyt kradsetræ til katten, så det ikke ender med at gå ud over juletræet, der står placeret midt i stuen.

Et væld af muligheder

Listen over gaveidéer er lang med mange muligheder blandt en lang række af dyreartikler. Der findes legetøj til hunden, katten, kaninen, hamsteren og fugleburet. Der findes både mere klassisk legetøj som pivedyr og bolde, samt aktivitetslegetøj, så hunden eller katten kan blive mentalt udfordret.

Er man praktisk anlagt kunne en regnjakke være oplagt, nu hvor vi nærmer os koldere og vådere dage. Måske trænger hunden til en ny sele eller en ny flexline. Bliver hunden typisk luftet tidligt eller sent, når solen ikke er at finde, kunne reflekser eller lygter gøre både hund og ejer mere tryg.

Skulle alt andet fejle, så går man aldrig helt galt med godbidder. Uanset hvilken dyreart der er tale om, kan de fleste vindes over med en gave af den velsmagende type.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.