Kap- & geringssave

En kap/geringssav er et optimalt værktøj at have i værkstedet, når der skal arbejdes i træ. Med en kap/geringssav bliver det meget lettere at foretage et hurtig og præcist snit. Disse save bruges normalt og primært til at skære i træ, men du kan sagtens skære igennem en del plastik og andre lettere materialer. Både den professionelle håndværker, og gør-det-selv manden har enorm stor gavn af en kap/geringssav.

Hos Dorch & Danola forhandles kap/geringssave fra leverandører som Holzmann, Makita, Matabo, Luna, Dewalt, Hitachi, Ferax og Festool. Vores gode aftaler med leverandørerne gør os i stand til at tilbyde nogle meget konkurrencedygtige priser. Blandt produkterne i denne kategori kan blandt andet nævnes Holzmanns kap/geringssav Kap255XJL med ekstra lang trækkraft, Makita LS0815FL med stor snitkapacitet og også bevægelig lygte og laserlys til præcis skæring. Luna har deres BMS 255M, der er perfekt egnet til træ, laminerede paneler og kunsttoffer, men Metabo har flere save heriblandt KGS 18 Ltx 216 akku, der egner sig bedst til monteringsarbejde, hvor der er behov for høj skæreydelse. Dewalt har blandt andet en DW770 kap/geringssav med en stor 1600 W motor, der sikrer kraftfuld savning i alle materialer. Hitachi laver modellen C8FSE, der betegnes som mange tømreres favorit. I Ferax FMS 205 kombineres kap-/geringssav med dobbeltslædefunktion, hvilket giver mulighed for skæring af brede emner. Festool har flere muligheder heriblandt KS120EB, der er et absolut topklasse produkt. Der er rigtig mange gode muligheder, når du skal vælge din kap/geringssav, og du kan helt sikkert finde et produkt, der passer til dit behov.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring kap/geringssave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte Dorch & Danola på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email. De bestræber sig på at svare mails hurtigst muligt, men du er også altid velkommen i deres butik i Odense.

Related posts