Køb dine skydedøre hos Melholt’s Handels Center

En skydedør er i rigtig mange tilfælde en super god løsning, når det handler om at spare plads. Med en skydedør udnytter du din plads optimalt, og bygger du den ovenikøbet ind i væggen, så kan du bruge begge sider af væggen til at hænge ting på.

Hos Meltholts Handels Center, der har base i Randers, har de et super stort udvalg af døre og tilbehør til disse. Blandt dette udvalg finder du en lang række skydedøre. På lageret hos Meltholt er permanent et stort lagersortiment af ubeslåede (hvilket betyder de er uden udfræsning til hængsler og og låse) celledørplader beregnet til skydedøre. Dørpladerne er lakeret standard hvide, og har en kraftig rammeopbygning som gør, at de er yderst velegnet som skydedøre.

Måden som døren skal laves efterfølgende med greb, lås og evt. trækring er meget individuelt, og kan derfor laves, når man har valgt plade. Monteringen og efterbehandlingen kan du enten selv klare, og dermed blive din egen dør-designer, eller Melholt kan være behjælpelig med kontakt til tømrer til yderst fornuftig afregning.

Melholt har naturligvis også et stort sortiment af tilbehør til brug ved skydedøre. Skydedørsskåle kan blandt andet leveres i børstet rustfrit, messing, blank. Der kan leveres skydedørsskinner til ophængning af døren. Dette både når det handler om en skydedør, som løber langs væggen. Men det er også muligt at få skydedøren gemt af vejen med indbygningskarme. Indbygningskarme gør indbygningskonceptet komplet.

Det faste sortiment af ubeslået døre ligger alle i dørhøjde på 204 cm og dørtykkelse på 4 cm. Med hensyn til bredden er der forskellige muligheder. Dørene kan få fra fra 72,5 cm med spring på 10 cm op til og med 122,5 cm.

Meltholt Handels Center leverer altid i bedste kvalitet til en fast lav og meget konkurrencedygtig pris. Der sælges både til private og til erhverv, og der kan afhentes i butikken i Randers samme dag eller inden for få dage til resten af landet.

Related posts