Køb billigt hundefoder fra Carnilove hos Simbasfoder.dk

Hunden er, som mennesket og alle andre pattedyr, afhængig af at få den rette kost for at kunne fungere optimalt i hverdagen. Og ”den rette kost” er ikke den samme for hunde, som den er for mennesker. Mennesker er altædere, og vores fordøjelsessystem er indrettet til at kunne behandle såvel korn og grøntsager som kødprodukter. Hunden er kødæder, hvilket gør, at dens tarmsystem ikke kan udvinde energi og næringsstoffer fra de kornprodukter, som alt for ofte anvendes osm billigt fyldstof i hundefoder.

Hvis du ønsker at undgå, at din bedste ven udvikler mangelsygdomme som følge af dårlig ernæring, bør du vælge en fodertype, som er kornfri, og desuden ikke indeholder overflødige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Hundens mave- og tarmsystem er ikke gearet til at håndtere mad, der er alt for forarbejdet – jo friskere foder, du kan give din hund, des bedre for den.

Forskellige hunderacer, aldre og aktivitetsniveauer kræver forskelligt foder

Der findes ikke en one size fits all løsning, når det handler om hundefoder. Du bør altid sætte dig grundigt ind i, hvilket ernæringsbehov, din hund har, baseret på dens race, størrelse, sundhedstilstand og aktivitetsniveau. Og det er en god idé at rådføre sig med sin dyrlæge hvad angår dosering og valg af hundefoder. Generelt kan man sige, at det altid kan betale sig at vælge et kvalitetsmærke.

Hos Simbasfoder.dk finder du et bredt og varieret udvalg af foder til hunde og katte – alle specialudvalgt ud fra kriterier, der handler om høj kvalitet og standard. Blandt de producenter, som du finder på Simbasfoder.dk, er Carnilove, som er leveringsdygtig i lækkert hundefoder med kød fra dyr som fasan, kalkun, lam, vildsvin, laks og and, og suppleret med urter, skovbær og grøntsager for at lette optagelsen af vitaminer, mineraler og andre essentielle næringsstoffer.

Se hele sortimentet af Carnilove hundefoder på Simbasfoder.dk

Related posts