Køb bradepander af kvalitet og få succes med dit bagværk!

Når de fleste tænker på bradepander, tænker de på den der snavsede og brankede, brugte bageplade, som altid sidder i ovnen og samler fedt op under risten. Men en bradepande behøver faktisk ikke fylde hele ovnen – eller for den sags skyld være snavset og brugt.

Bradepander findes i alle størrelser og former, og er et særdeles alsidigt køkkenredskab. Selvom den, der følger med ovnen, også kan bruges til mange ting, kan der være flere fordele ved at investere i nye bradepander.

For det første er de bradepander, du tilkøber, ofte lavet i bedre kvalitet, og derfor holder de formen bedre. De bradepander, du får med din ovn, vil ofte have en tendens til at bue opad i bunden, og kanterne vil være meget lave. Derfor får man problemer, når man bager en stor kage i formen – kanten bliver tør, og midten bliver alt for tynd.

Derudover får du mere kontrol over størrelsen af din kage, når du køber din egne bradepander. Du bestemmer nemlig størrelsen, og det behøver ikke være hele ovnens bredde og dybde.

Bradepander med låg giver ny glæde i køkkenet

Bradepander kan købes med forskellige typer låg. Det mest velkendte er transportlåget, som ofte er i plastic og med et håndtag, som gør bradepanden nem at transportere, efter din mad er tilberedt.

Transportlåget er især populært hos småbørnsforældre, fordi det gør det lettere, når barnet skal have kage med i skole. Du tager blot kagen ud af ovnen, lader den køle af, skærer den ud og sætter låg på – så er du klar til kagedag.

Du kan dog også få et låg, som er beregnet til brug under tilberedningen. Disse låg er varmeresistente og er gode til at holde på fugt og saft, så din kage eller steg ikke bliver tør.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.