Køb Office-produkter uden at blive ruineret

Efterhånden som verden bliver mere og mere digitaliseret, er det nærmest en uundværlig del af en computer eller en Mac, at der er installeret en eller anden form for skriveprogram. Her er Microsoft Office-produkterne de klart mest udbredte og populære indenfor området.

Spar penge ved køb af Office-produkter

Mange tror fejlagtigt, at de skal ud at investere mange penge for at anskaffe sig de uundværlige og populære Microsoft Office-produkter. Dette er dog ikke nødvendigvis tilfældet. Hos f.eks. Softwarenow.dk kan du købe adskillige Office-produkter til langt billigere penge, end hvis du går ud og investerer i produkterne i en fysisk butik. Eksempelvis kan du erhverve dig Office-pakken ”Home & Student 2016” til kun 345 kr., som indeholder Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Her fås altså en pakke, der indeholder alle de basale programmer nødvendige for at kunne klare sig derhjemme og på studiet.

Vælg den rette pakke

Der er adskillige Microsoft Office-pakker at vælge imellem, som hver især henvender sig til forskellige behov. Førnævnte pakke henvender sig særligt til studerende, men derudover findes f.eks. også følgende pakker:

  • ”Home and Business”, som indeholder Word, Excel, PowerPoint og Outlook.
  • “Professional Plus”, som indeholder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access og Skype for Business.

Det er altså blot et spørgsmål om at sætte sig ind i sine egne behov og derefter undersøge udvalget af forskellige pakker, så man erhverver sig den helt rette pakke til sit behov.

Fordelen ved at købe hos Softwarenow.dk er, at alle deres produkter tilbydes som downloads. Derfor er det altså hverken nødvendigt at vente på posten eller gå ned i en fysisk forretning for at få fat i sin produktnøgle. Derimod leveres produktnøglerne på e-mail, døgnet rundt, indenfor 2 minutter.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.