Kom godt i form igen: 3 tips til en god opstart

Har du sat dig et mål om at bruge foråret på at komme i god form igen efter en vinter med lidt for mange kilo på sidebenene? Så skal du være forberedt på, at det bliver hårdt arbejde, men du vil også høste fortjenesten gennem et større velvære. Vi kommer her med gode tips til, hvordan du gør det til en smertefri og positiv oplevelse at komme i form.

Varmeposer

Hvis du skulle døje med en skade, fordi du har givet den lidt for meget gas på løbeturen, så kan du bruge varmeposer til at øge blodgennemstrømningen. Læg posen i 80 grader varmt vand, pak den herefter i nogle håndklæder og placer så håndklædet med posen på det beskadigede område. Det virker samtidig krampestillende, hvilket også kan være et problem, når man begynder at løbe igen.

Find motivationen med en partner

Og det skal ikke være en partner, som du glæder dig at komme hjem til (selvom det sikkert også hjælper). Vi snakker om en løbepartner, som du laver faste løbeaftaler med. Fordi lige så snart man har en aftale, så hænger man på den. Det er noget nemmere at tage en eftermiddag på sofaen, hvis der ikke er nogen, der afhænger af en.

Spis sundt

Diæt er lige så vigtigt som en masse løb, når man gerne vil i god form. Faktisk betyder kost mest, hvis du oveni god form gerne vil forsøge dig med et vægttab. Derfor skal du være klar til at lægge burgerne på hylden, hvis du gerne vil opnå et vægttab og komme i god form.

Related posts