Kom godt omkring og udnyt pladsen med traverskraner

Nogle gange ville man ønske, man kunne bryde fysikkens love, og vi tænker her egentlig ikke på, at man skulle have vilde evner som Superman, men kunne det ikke være fedt, hvis man lige kunne løfte tunge kasser og andre tunge ting, balancerende på én finger uden at belaste kroppen?

Og tænk, hvis man kunne bryde tyngekraften, så man kunne have ting svævende oppe under loftet eller midt i et lokale, så man bedre kunne udnytte lokalets areal fuldt ud end bare på det gulvareal, man har til rådighed.

Ved du hvad, der findes faktisk en anordning af en opfindelse, der kommer i forskellige afarter, som netop kan disse ting på sin vis.

Svaret hedder traverskraner, og selvom navnet måske ikke ringer en klokke, så kan det ganske kort beskrives som et hejseværk, hvor man påfører en krog, stål-element eller en vakuum-suger blandt andet og transporterer mere eller mindre tunge ting rundt midt i lokalet eller oppe under loftet ved hjælp af et sindrigt system af køreledninger til disse traverskraner.

Som sagt er det en smart metode til at udnytte hele lokalet, som for eksempel kunne være et lagerlokale for større eller mindre virksomheder, der enten handler med forskellige varer eller samme type varer, der skal sendes ud privat eller til videre transport.

Derfor benytter lagerfirmaer og andre firmaer, der har brug for at opbevare større eller mindre partier af produkter, disse traverskraner.

Der er nemlig ikke alene mulighed for at udnytte lokalets og lokalernes rum-areal, men man kan også skåne medarbejderne ved, at de ikke selv skal løfte og transporterer varerne, da traverskranerne kan klare det for dem.

Det medfører mindre belastning på medarbejdernes kroppe, når de kan påsætte en traverskran på et større parti varer, end de selv ville kunne flytte, og således arbejde mere effektivt og eventuelt transportere tingene over afstande via en elektronisk, tilknyttet anordning, så man kan styre traverskranen rundt.

Det blev tidligere nævnt, at der var forskellige muligheder for vedhæng til disse traverskraner, og det er også ganske korrekt, for det er ikke alle varer, produkter og videre, der kan tåle at blive hejst op på samme måde.

Endvidere er det jo ikke til at sætte alle ting op i en krog af et hejseværk, så andet skal måske løftes med en vakuum-suger.

Det kunne for eksempel være glaspartier, hvor man skal huske at fordele vægten korrekt og holde øje med, at det ikke rammer andre genstande på sin færd.

Der findes også andre typer af traverskraner.

 

Related posts