Kvalitetssystemer til jordstabilisering, stormflodssikring og permeable belægninger

Når naturen sætter ind med alle kræfter, så er det vigtigt at være godt forberedt, hvis man vil undgå store skader. Og det er her Geoweb og Nykilde kommer ind i billedet.

Hvad er Geoweb?

Bag Geoweb står Presto Geosystems, der er ledende indenfor stormflods- og entreprenørindustrien med det miljøvenlige og funktionelle produkt. Selve Geoweb består af en række celler, der lægges ud lige under det øverste lag på jorden – altså selve græsplænen, vejen eller terrassen. Geocellerne sørger for at fastholde jorden, så den ikke skrider ved for eksempel stormflod og andre vandproblemer.

Produktet er dokumenteret funktionelt, og det er designet til både at klare de store vejrmæssige udfordringer, men også til at spare omkostninger og reducere konstruktionstiden.

Geoweb som jordstabilisering på skrænter

Har du en meget stejl hældning, du gerne vil beplante, så kan det være svært at holde på jorden. Her kan Geoweb være en god løsning, da det fungerer som en slags tagkonstruktion ovenpå et skrånende areal. Når nettet først er lagt ud, kan det fastholde vækstjorden, og du får det perfekte grundlag for vegetation.

For at få det optimale udbytte af Geoweb skal hældningen helst være 25 grader eller derover. Alternativt er der andre løsninger, der er både bedre og billigere.

Geoweb som kanalbeskyttelse

Ved kanaler, der skal stabiliseres og beskyttes for eroderende forhold, er Geoweb også en funktionel løsning. Det kan designes så det passer til det ønskede fyldmateriale, og dermed kan det modstå de høje hastigheder, der nogle gange opleves i en kanal.

Der er forskellige muligheder for beskyttelse og/eller grøn etablering i kanalen, og her er du nødt til at trække på ekspertise. Den finder du hos Nykilde, der arbejder med beskyttelse, etablering og genetablering af naturen. De har stor erfaring på området for Geoweb, da det er et af de bedste produkter på markedet i forbindelse med ovennævnte problemstillinger.

Hvem står bag Nykilde?

Nykilde blev etableret for mere end 40 år siden, da grundlæggeren Kjeld Christensen besluttede sig for at gå aktivt ind i produktion og salg af blomsterfrø – hovedsagligt frø fra vilde danske blomsterarter. Med tiden er virksomheden vokset, og i dag tilbyder Nykilde rådgivning, vejledning og etablering af projekter indenfor grønne tage, plante- og vegetationsmåtter, geosystemer, vandvegetation – og selvfølgelig blomster- og græsfrø.

Virksomheden har hovedsæde i Slagelse, men dækker hele Sjælland og dele af Fyn. Og de hjælper både private og erhverv med at etablere grønne, smukke områder, der værner om naturen.

Related posts