Leder du efter et solidt arbejdsbord til køkken? Få tips til at vælge det rigtige her

Når indretter et storkøkken, er det vigtigt at tænke ergonomi, hygiejne og arbejdsgange ind. De tre ting er alle med til at sikre driftssikkerheden, passe på dine medarbejdere og yde det bedste resultat for dine kunder. Investér i et solidt arbejdsbord til køkken og kom tættere på det mål.

Inventaret i et storkøkken skal for det første være solidt og robust. Det skal altså både kunne holde til at blive brugt i mange timer hver dag, men også stå solidt på sine fødder, så dine medarbejdere har en fast og pålidelig arbejdsstation. Et af de mest udbredte materialer i storkøkkener er rustfrit stål, og det med god grund.

Rustfrit stål er slidstærkt, solidt og nemt at rengøre. Det sikrer altså både hygiejne og en god arbejdsgang for køkkenets personale. Samtidig er det et materiale, som kan formes på uendeligt mange måder. Derfor kan dine arbejdsborde indrettes med lige de funktioner, du har brug for.

Funktionelle og hygiejniske stålborde til storkøkkener

Bordene fås med eller uden hylder og skuffer. På den måde kan du sikre opbevaringsplads til de mange arbejdsredskaber, der bruges i et storkøkken. Uden skuffer og hylder kan du sørge for plads til diverse hvidevarer under bordene.

For en lettere arbejdsgang, og for at undgå uheld, når det går stærkt, kan du tilføje bag- og sidekanter til borde, som kun benyttes fra én eller få sider. Det betyder at du mindsker risikoen for at maden ryger på gulvet under tilberedning – og det gør også opbevaring af diverse bøtter på bordet lettere.

Driftssikkerhed, ergonomi og hygiejne er buzzord, når det kommer til at indrette dit storkøkken. En investering i arbejdsborde af rustfri stål er en investering i alle de tre ting.

Related posts