Livet med kræft: Gode råd til en bedre hverdag

Livet slutter heldigvis ikke, selvom man har fået kræft. Det vil for mange være en lang og hård kamp, men heldigvis bliver procenterne bedre, som vi bliver klogere på denne ubehagelige sygdom. Vi kommer her med råd til, hvordan du kan få en bedre hverdag i livet med kræft.

Hovedbeklædning til kemopatienter

Mange får kemo, når de får kræft, og en af sidekonsekvenserne er, at du taber håret, hvilket for mange kan være rigtig hårdt. Det kan være hårdt af mange årsager, men der findes forskellige løsninger på det. Hvis du ikke ønsker at gå skaldet rundt, kan du vælger at benytte en turban til kræftramte eller måske endda gå med toupe. Der er flere forskellige tilbud, når det kommer til hovedbeklædning.

Det gør ikke noget at spørge

At have kræft er en særlig situation, og det ved de mennesker omkring dig godt. Du har sværere ved at gøre ting i hverdagen, fordi du med god sandsynlighed vil føle dig afkræftet til en vis grad. Her skal du ikke være bange for at spørge dine nærmeste om nogle simple hverdagsting, fordi de gerne vil gøre det for dig. De har helt sikkert også gjort opmærksom på, at de nok skal være der for dig.

Brug gerne ekstra penge på at gøre din hverdag nemmere

Vi lever heldigvis i en tid, hvor der er rigtig mange services, som gør det nemmere og mere simpelt at få en hverdag til fungere. Har du brug for at få bragt mad ud, så bestil og brug de ti kroner på det. Det er helt bestemt pengene værd.

Related posts