Massagestole til Danmarks bedste priser

Gør en god handel og køb din nye massagestol på Iwao-massagestol.dk! Vidste du, at en million danskere hver dag går rundt og har ondt i ryggen? Er du en af dem? Og vidste du, at en massagestol kan forbedre ethvert arbejdsmiljø betydeligt? Det ved vi, og for at mindske danskernes rygsmerter og forbedre komforten og velværen på arbejdspladser såvel som i private hjem landet over, har vi specialiseret os i massagestole. Du skal vælge os som din massagestolsforhandler, fordi vi tilbyder:

  • Tilfredshedsgaranti
  • Landets bedste priser
  • Garanti for velvære
  • Professionel rådgivning
  • Gratis levering

På vores hjemmeside kan du læse alt om vores forskellige produkter og desuden finde en grundig guide, som leder dig til den bedste massagestol til netop dig.  

Massagestole

Hos Iwao-massagestol.dk tilbyder vi elektroniske massagestole med indbyggede motorer og vibratorer, som giver dybdegående robotstyret massage. Vores massagestole er så veludviklede, at de efter manges mening giver endnu bedre massage end professionelle massører. De har alle en tilhørende fjernbetjening, så du kan justere massagen efter dine ønsker. Det gælder både intensiteten samt hvor på kroppen, du ønsker at blive masseret.

Besøg IWAOs showroom

Hvis du har svært ved at vælge blandt vores store udvalg af massagestole, anbefaler vi dig at kigge forbi vores showroom på Glasmagervej 38A, 4684 Holmegaard. Her har du mulighed for at få personlig vejledning og betjening og se og afprøve samtlige af vores modeller. Vores showroom har åbent alle hverdage: Mandag-torsdag fra 08:30-16:00 og fredag fra 09:00-15:30. I samme tidsrum kan du også ringe til vores dygtige og engagerede medarbejdere på telefon +45 70 70 71 30 og chatte med os via vores chatfunktion på Iwao-massagestol.dk. Vi sidder klar med gode råd og kompetent vejledning, og vi glæder os til at høre fra dig.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.