Sådan gør du et anderledes indtryk til fødselsdagsfesten

Hvis du står foran at skulle deltage i en speciel anledning som eksempelvis en fødselsdagsfest eller en studenterfest, vil du helt sikkert gerne have, at din gave huskes blandt de mange, som hovedpersonen får. Der er mange måder at gøre det på afhængigt af lejligheden, og vi giver dig her et par metoder til, at du kan skille dig ud fra mængden på en vigtig dag i den anden persons liv.

Brug et humørkort i et særligt tema som personlig hilsen

Enhver kan skrive et kort og sætte det i en hvid konvolut, men det ryger typisk bare enten i skraldespanden eller i bunden af skabet, når fødselaren kommer hjem. Hvis du bruger et humørkort i et særligt tema, der repræsenterer noget i jeres forhold – det kan være en joke eller andet internt – så vil du helt sikkert blive husket for dagen.

Lav en video om personens liv

Dette virker bedst, hvis det er en større forsamling, hvor der er en fast struktur for dagen, og hvor du har informeret om, at du har et indslag, du gerne vil ud med. En video er super personlig, og så kan du i den grad få opmærksomheden fra publikum. Og helt ærligt – det er noget sjovere med en visuel oplevelse blandt de mange taler.

Få publikum til at grine med sjove sange

Lav en hjemmelavet sang med nogle af de både pinlige og styrkende oplevelser, dig og hovedpersonen har haft sammen. Hovedpersonen kan helt sikkert relatere, men du vil også opleve nikken og grin blandt publikum, som også har oplevet det, du beskriver i sangen.

Related posts

Leave a Comment

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.