Seje og smarte Brynje sikkerhedssko hos Ølholm Safety

Er du ansvarlig for personalebeklædning og sikkerhed på en arbejdsplads, hvor der arbejdes med tungt materiel eller maskineri, er du sikkert fuldt ud klar over behovet for hjelme, arbejdshandsker, særligt forstærket tøj, sikkerhedsveste og sikkerhedssko. Uanset om arbejdspladsen er en byggeplads, et lager, en industrihal eller lignende, løber dine medarbejdere hver dag en risiko for at blive ramt af nedfaldende materialer, eller få hænder og fødder i klemme under materiel eller i maskineri.

Derfor er det arbejdsgiverens ansvar at sørge for, at medarbejderne er optimalt beskyttet, når de skal udføre deres arbejde. Konsekvensen ved en hovedskade eller brækkede knogler i hænder eller fødder kan være vidtrækkende, såvel for arbejdsgiver som for den ulykkelige medarbejder, som ofte må se sig nødsaget til at indgive en langtidssygemelding.

Køb sikkerhedssko online på olholm.dk

Hvis du leder efter et sted, hvor du kan købe sikkerhedssko i høj kvalitet til en rimelig pris, kan du med forhold gå ind på olholm.dk. Olholm.dk er webshoppen tilhørende det velrenommerede danske firma Ølholm Safety, som siden 1973 har forsynet det danske marked med sikkerhedssko.

På olholm.dk finder du udelukkende kvalitetsmærker fra producenter, som står inde for den høje standard, og hvis produkter efterlever samtlige internationale krav til sikkerhed, så som Adidas, Airtox, Andre, Birkenstock, Bjerregaard, Brynje, Cofra, Dunlop, Elten, Euro-dan, Green comfort, Grisport, Heckel, Hksdk, Jalas, Lavoro, Merrell, Noknok, Ox-on, Puma, Salomon, Sanita, Safety jogger, Sorel, Sievi, Sika, Sixton, Solid gear, Terra, Tretorn, Uvex, Oxypas og Sockwell.

Sikkerhedssko af høj kvalitet fra det danske mærke Brynje

Brynje er et af de foretrukne mærker inden for sikkerhedssko blandt håndværkere, arbejdsmænd og andre, som ønsker ekstra sikkerhed i kombination med et smart og råt design. Brynje sikkerhedssko er fremstillet i kvalitetsmaterialer og designet til at holde til hårdt arbejde og daglig belastning – og derfor populære i alle brancher fra transport til tung industri.

Se udvalget af sikkerhedssko fra Brynje på olholm.dk

Related posts