Shoes for Crews – når skoene virkelig skal være skridsikre

Som hårdtarbejdende medarbejder i køkken, restaurant, cafe, kantine eller lignende etablissement inden for hotel og restaurationsbranchen, har du brug for skridsikre sko, som er lige så funktionelle som du selv er. Derfor anbefales det, at du kun vælger de absolut bedste skridsikre sko, fra producenter, som har specialiseret sig i fremstilling af netop denne type fodtøj. Og her er Shoes For Crews et sikkert valg.

Shoes For Crews – førende inden for skridsikkert fodtøj

Shoes for Crews er et innovativt brand inden for sikkerhedssko. Siden 1984 har Shoes For Crews fremstillet sko med den måske mest avancerede og skridsikre ydersål i branchen. Produkterne er under stadig udvikling – Shoes For Crews sætter en ære i at være først med det sidste, og i at danne spydspids inden for forskning og udvikling af nye, endnu mere skridsikre, sko.

Skridsikre sko fra Shoes For Crews udmærker sig ved deres smukke design, den super sikre ydersål, samt den støtte, de yder foden på kritiske steder. Skoene er forsynet med stødabsorberende såler, som bevirker, at dine ankler, knæ og ryg ikke overbelastes af mange timer på de hårde gulve. Den skridsikre ydersål beskytter optimalt imod ulykker ved udskridning på glatte og fedtede gulve, og det åndbare materiale forhindrer ophedede og opsvulmede fødder i løbet af din arbejdsdag.

Køb Shoes For Cres online hos Imagewear.dk

Du kan finde hele udvalget af skridsikre sko fra Shoes For Crews på imagewear.dk – også de nyeste og mest avancerede modeller. Skoene findes i alle udormninger og størrelser, så de passer til enhver type fod og enhver funktion, uanset om du er tjener, kok, køkkenassistent eller opvasker. Imagewear.dk har mange års erfaring i at forsyne hotel og restaurationsbranchen med beklædning og fodtøj. Foruden Shoes For Crews finder du brands så som Sanita, OXYPAS, Sika, Mozo, Elten, Jalas, Lloyd, Parade, og Ecco.

Se hele udvalget på imagewear.dk

Related posts