Skab en delevenlig lejlighed med en new yorker væg

Hvis du gerne vil dele din lejlighed med en anden, er det selvfølgelig vigtigt, at I kan have hvert jeres værelse. Der kan I trække jer tilbage, når I har brug for at være hver for sig. Men har du ikke pladsen til at dele din lejlighed, eller vil du gerne have plads til at dele din lejlighed med flere, er det en god ide for dig, at du overvejer at sætte en ekstra væg op. Dermed kan du skabe nogle flere værelser. 

Hvis du er bange for, at lejligheden kommer til at føles for lille med ekstra vægge, er det en god ide for dig at overveje en New Yorker væg. Det er en væg, der er skabt af et metalskelet med firkanter i glas i mellem. Det gør, at det er muligt at se gennem væggen, hvorfor lejligheden ikke kommer til at føles helt så lille, samtidig med at der bliver skabt et ekstra værelse. 

New Yorker væggene har selvfølgelig deres oprindelse i New York, hvor de særligt er brugt i de store industribygninger, der er blevet omdannet til boliger. Der var brug for at lave en opdeling af lejlighederne i mindre rum. Samtidig var det rart stadig at have fornemmelsen af at være i et stort rum. Hvis du ønsker privatliv bag ved væggen, kan du altid sætte et gardin op, som du kan trække for. 

Det behøver hverken at være svært eller dyrt for dig at få sat en New Yorker væg op i din lejlighed, så du kan dele den med andre. Du kan for eksempel få firmaet Helstrand Smedje til at hjælpe dig med opgaven. De har stor erfaring med at skabe de meget flotte vægge i et udseende, der passer til lige præcis dit hjem. Dermed kan du være sikker på, at væggen kommer til at passe til lejligheden. 

Related posts