Skal din baby være moderne?

Nej, vel? Tøj til de yngste skal være funktionelt. Selvfølgelig skal bodyer være pæne at se på. Og de må også gerne være lette at gøre rene. Heldigvis er tiden til økologisk og bæredygtigt tøj. Det gælder også tøj til de nyeste medlemmer af familien. I stedet for at købe fem body’er for en hund, så kan det betale sig at købe god kvalitet i stedet for.

Økologisk body for miljøet

Moden i dag handler om materialer som økologisk bomuld, hør og uld. Ved at købe tøj der er lavet af materialer der er produceret med hensyn til klimaet, køber vi tøj der er bæredygtigt. Det er godt for dit barn. Og det er godt for miljøet. Vidste du at tøj der er lavet af økologisk bomuld bruger mindre vand og har mindre CO2-udslip? Desuden er det af meget bedre kvalitet og holder længere.

Tidløst tøj er personligt

De økologiske body’er fra FUB er lavet i et tidløst design. De er funktionelle og stiller større krav til dig som køber det. Det gør det fordi det tidløse design er noget andre mennesker genkender. Og det siger noget om dig og hvilke værdier du vægter som familie. Det vil aldrig ske med modetøj. Det vil altid reflektere noget andet end lige præcis dig og dine familieværdier.

Brug tøjet til flere børn

Industrien producerer billigt tøj som er beregnet til at smide væk efter kort tid. Du kunne argumentere at barnet hurtigt vokser ud af en body. Men hvis du har investeret i god kvalitet, så har du ikke de samme udgifter til det næste barn. Og hvis I ikke vil have flere børn, så kan du give tøjet videre i familien eller til en veninde. Du kan også bytte det så du hele tiden har nyt der passer i størrelsen.


Related posts