Skru op for dit emo look hos Fatima

Hos Fatima finder du en verden af tøj, sko og accessories til landets mest udbredte subkulturer – heriblandt emo-miljøet. Kig forbi butikken i Roskilde eller gå på opdagelse i webshoppen på Fatima.dk, hvor du kan målrette din shopping efter hvilke kategorier, du søger. Find inspiration til din personlige stil, få gaveideer til den, du holder af, eller udse dig dine favoritter og bestil online. 

Klæd dig på fra top til tå 

I kataloget hos Fatima finder du beklædning og udsmykning, der kan klæde dig på fra top til tå. Du finder et mørkt og lækkert udvalg af sko og støvler, både i enkle, sorte designs, eller med motiver og spænder. Drengene finder sorte bukser med spænder og kæder, mens pigerne har et større udvalg af stramme jeans i alverdens pangfarver og mønstre. Du finder toppe, t-shirts og hættetrøjer med dystre motiver, både hvis du sigter efter det helt mørke look, eller har en forkærlighed for spraglet neon. Derudover er der et forførende udvalg af kjoler og korsetter til pigerne, når der skal være fest, eller når kæresten skal overraskes.

Hos Fatima har du mulighed for at sammensætte dit fulde outfit fra bunden, eller du kan supplere din garderobe med nye hits. Alle køb fra Fatima er i god kvalitet, så du kan nyde godt af dit køb længe. Er du på gavejagt, har du også mulighed for at få lavet et gavekort til butikken.

Stort udvalg af tilbehør

Udover basis beklædningen, finder du er stort udvalg af tilbehør. Det gælder om at have detaljerne i orden, og hos Fatima kan du vælge mellem en bred vifte af bælter, spænder, goggles, handsker, kæder, punge, ligthere, lommeure, nitter, patches, stokke mm., som du kan kombinere frit imellem. Liv dit gamle tøj op med nye detaljer, gør enkle trøjer og bukser mere festlige med mørke accessories, og find inspiration til nye måder at kombinere farver og assets på.

Du finder desuden et bredt udvalg af piercinger til både ører, navle og næse, samt en masse make-up. Med både mørk og farverig make-up har du mulighed for at balancere dit look på nye måder. Liv et sort look op med pangfarvet glimmersminke, eller ton et farvrigt look ned med mørk øjenskygge og bleg pudder. Søger du gode tips, kan medarbejderne i Fatima guide dig til det bedst mulige look gennem produkterne fra kataloget. 

Slip kreativiteten løs i Fatmia’s emo shop og sammensæt dit personlige look.

 

Related posts