Spar på rengøring, indkøb og besvær med kunstige juletræer

Når efteråret kommer og mørket trænger ind på os, kan man være sikker på én ting: Det er snart jul! Og skulle man have glemt det, bliver man hurtigt gjort opmærksom på det at butikkernes juleudstillinger. Midt i udstillingerne står der blandt andet kunstige juletræer i massevis. Men vidste du, at kunstige juletræer faktisk også er et oplagt køb for private?

Hvert år når den store kasse med julepynt bliver fundet frem i hjemmet, starter forventningens glæde. Børn som voksne begynder at drømme om gaver og julemad, og om den helt rette julestemning. Det bliver i disse år mere og mere moderne at inkludere et kunstigt juletræ i dette setup.

De kunstige juletræer har en række fordele, i og med at de aldrig visner hen:

  • Billigt – du behøver blot spendere én gang fremfor mange
  • Brandsikkert – juletræerne er oftest fremstillet i brandhæmmende materialer
  • Allergivenligt – du slipper for et ”prosit” mellem hvert vers i julesangene
  • Nemt og rent – træerne fælder ikke, så du behøver ikke feje nåle op dagligt

Alle disse fordele er nogle, du ikke får med et rigtigt juletræ. Og selvom mange af os er forvænt med et stort flot grantræ i stuen, er det faktisk nemt at vænne sig til et kunstigt juletræ. Mange af modellerne ser utroligt virkelighedstro ud, så du ikke skal gå på kompromis med stemningen!

I de seneste år er mange forbrugere blevet opmærksomme på at genbruge så meget som muligt. Kunstige grantræer kan pakkes sammen og stilles væk med den øvrige julepynt, og det ser lige så godt ud næste år, som det gjorde, da det blev pakket væk.

Ægte julehygge – mindre besvær

Det kunstige juletræ er oplagt i alle hjem og familier. Den øgede brandsikkerhed gør det oplagt for børnefamilier og ældre. Allergikere har også stor glæde af juletræet. Desuden fås juletræet i mange udgaver og størrelser, så der er noget at finde for enhver.

Træerne rangerer fra mini-træer til giganttræer, som bruges i for eksempel storcentre. Midt imellem disse størrelser finder vi de normale juletræer, som passer ind i de fleste dagligstuer. Med et kunstigt juletræ behøver du nemlig ikke at haste ned på torvet hvert år for at finde den rette størrelse – du kan bestille lige den størrelse, du har brug for.

Træerne fås med eller uden lys, samt med eller uden kunstig sne. Det giver en række forskellige udtryk at vælge mellem, og betyder at du ikke behøver pynte træet nær så meget for at skabe den rette julestemning.

Related posts